Bestuurslid Riky de Veth- Brouwers stelt zich voor

Ik ben Riky de Veth- Brouwers, 64 jaar, sinds een half jaar woon ik met Bertus in Goirle. Wij hebben 10 jaar in Middelbeers gewoond en wij zijn betrokken geraakt bij de Landcoöperatie. Bertus door zijn werk als beeldend kunstenaar en ik door mijn betrokkenheid bij de natuur en de woonomgeving in de gemeente Oirschot.
Ik draag de Landcoöperatie een warm hart toe omdat ik de dialoog tussen boeren en burgers, met de natuur als verbinder, graag organiseer en een stap verder breng. Dat is de drijfveer waarom ik bij de start van de Landcoöperatie deel ben gaan nemen in het bestuur.
Mijn belangrijkste taak is gericht op de communicatie zowel intern als extern. Daaronder vallen Facebook, de nieuwsbrief, berichten voor de website en als het weer is toegestaan het organiseren van dialogen voor en met onze leden, pachters, het bestuur en de inwoners van het Dal van de Kleine Beerze.
In het dagelijks leven werk ik als adviseur in de gezondheidszorg. Ik ben moeder van twee dochters en een zoon en oma van vier kleindochters.