Bestuurslid Joos van Hees stelt zich voor

Woonachtig in Uden, gehuwd met Truus, vier volwassen kinderen en inmiddels vier kleinkinderen.
Geboren op 9 september 1954 in Alphen en Riel, boerenzoon, thuis een gemengd bedrijf. HAS in den Bosch in 1977. Gewoond in Diessen, Delden(Ov)  en vanaf 1990 bij de start van DLV Advies in Uden.

Vanaf 1977 ruim 36 jaar actief geweest in de agrarische dienstverlening, gestart als specialist voedervoorziening rundvee in
Midden Brabant. Daarna vijftal jaren bedrijfstakdeskundige rundvee in Overijssel en vanaf 1990 tot 2014 verschillende
managementfuncties bij DLV Advies  resp. ZLTO Belangenbehartiging.

Vanaf 2014 actief in meerdere bestuursfuncties op het gebied van leefbaarheid, agrotoerisme, agrarisch natuurbeheer en vanaf eind
2016 bestuurder bij de Landcoöperatie Dal van de Kleine Beerze als vice voorzitter.
Vanuit mijn kennis en vooral mijn passie voor nieuwe ontwikkelingen op het platteland wil ik verbindingen leggen tussen theorie en praktijk alsook tussen gebiedspartijen in dit mooie beekdal-stroomgebied.
Mijn wens voor 2025  is dat de Landcoöperatie Dal vd Kleine Beerze doorgroeit naar een vorm van gebiedscoöperatie en initiatief en regie neemt om dit gebied vitaler te maken, waarbij Boeren en Burgers Natuurlijk Samen ook echt praktijk wordt en waarbij overheden vooral vanuit een faciliterende rol  waarde kunnen toevoegen naar ondernemers, inwoners en omwonenden.