UITNODIGING

Wandel mee langs de Kleine Beerze!

Landcoöperatie Dal van de Kleine Beerze organiseert op zondag 17 juli een wandeling door het gebied van de Donk en langs de hermeanderende Kleine Beerze tussen Vessem en Middelbeers. We starten de wandeling om 10.00 uur bij de picknick plaats op de Donk tegenover huisnummer 13. Een kopje koffie of thee wordt je aangeboden, waarna we om 10.30 uur het gebied in trekken. Buurtgenoten en inwoners van Vessem en de Beerzen zijn van harte uitgenodigd.

Tijdens de wandeling krijg je informatie over het gebied, staan we stil bij de werkzaamheden welke al gedaan zijn, maar ook bij wat er nog staat te gebeuren en bekijken we de bloemrijke akkerranden van de pachtende boeren.  Deskundigen van het waterschap en van het Brabants Landschap kunnen vragen beantwoorden. Tijdens de wandeling horen we hoe de zwaluwmuur werkt  en of de vleermuiskelder al in gebruik is.

Leden van landcoöperatie Dal van de Kleine Beerze vertellen je graag wat hun rol op dit moment in het gebied is en welke rol zij in de toekomst willen spelen. Vooral het samen doen, boeren en burgers, voor een gezond en (be-)leefbaar gebied is daarbij belangrijk.

Kom het gebied mee beleven en raak met elkaar in gesprek over de betekenis van het gebied voor boer en burgers. Aanmelden is niet nodig.

Wil je meer weten over de landcoöperatie? Kijk dan op onze website:
www.dalvandekleinebeerze.nl

Tot ziens namens,

Pachters , leden en bestuur Landcoöperatie Dal van de Kleine Beerze