• Certificaat is waardevast

  • Grond is betrouwbaar onderpand

  • Praat, denk en beslis mee

  • Duurzame ontwikkeling van onze @@@

Samen voor de volgende generaties

 Wilt u dat ook de volgende generaties mooi kunnen leven, wonen en werken in het Dal van de Kleine Beerze? Laten we dan via onze Landcoöperatie samen werken aan een vitale en duurzame leef-, woon- en werkomgeving als waardevol nalatenschap.

Investeer mee in de toekomst van onze streek

Wilt u meer variatie in het landschap? Heeft u ideeën over streekproducten? Of verdient kleinschalige recreatie meer aandacht? U kunt nu zelf meepraten, -denken én -beslissen over een duurzame ontwikkeling van het Dal van de Kleine Beerze. De basis van de Landcoöperatie is: Landbouw met aandacht voor de omgeving. Met respect voor bodem, mens en dier.

Zo wordt u lid

Als particulier koopt u één of meerdere certificaten van Landcoöperatie Dal van de Kleine Beerze voor de prijs van 2.500 euro per stuk. Als certificaathouder bent u mede-eigenaar van de gronden, die in het bezit zijn van de coöperatie. De coöperatie verpacht deze gronden aan boeren uit de streek. Er gelden duurzame voorwaarden, die wij als coöperatie opstellen. De verbetering van bodem- en waterkwaliteit en biodiversiteit staan hierbij altijd voorop. Natuurlijk zien wij ook toe op de nalevering van de voorwaarden.

We zijn goed bezig, vanaf 2017 tot en met 2020 @@ certificaten verkocht