Aan de slag voor de toekomst van onze streek

Wil je dat ook de volgende generaties mooi kunnen leven, wonen en werken in het Dal van de Kleine Beerze? Laten we dan via onze Landcoöperatie samen werken aan een vitale en duurzame leef-, woon- en werkomgeving als waardevol nalatenschap.

Investeer mee in de toekomst van onze streek

Hoe mooi wil je het hebben? Hoe duurzaam mag het zijn? Investeer nu in de toekomst van uw eigen streek. In het unieke Dal van de Kleine Beerze met z’n rijke historie en veelbelovende toekomst. Boeren en burgers, natuurlijk samen in een waardevolle en toekomstbestendige Landcoöperatie. Dat is het idee. Word lid en praat, denk en beslis mee over de duurzame inrichting van ons prachtige beekdal.

AgendaLocatie
Donderdag 15 juni 2023 om 20:00 uur, inloop 19:30 uurOp 15 juni houdt Landcoöperatie Dal van de Kleine Beerze in “de Kerk” in Oostelbeers een bijeenkomst voor belangstellenden, leden, pachters en bestuur over hoe iedereen die woont, werkt, onderneemt of zich anderszins betrokken voelt bij onze streek kan meedoen om grond te verwerven en samen te zorgen voor een gezonde en duurzame leef-, woon- en werkomgeving. De inloop is vanaf 19:30, start 20:00 uur en einde omstreeks 21:30 met aansluitend informeel napraten met een drankje.

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen aan info@dalvandekleinebeerze.nl.
Andreaskerk Kerkstraat 10 Oostelbeers

Nieuws, berichten

Bestuurslid Ria Bernards stelt zich voor

Ria Bernards, bestuurslid sinds 2021. ‘VERBINDING’ is voor mij een belangrijk uitgangspunt. Via de Landcoöperatie wil ik daar graag aan bijdragen.

De Ruurhoeve: voedselbos aangeplant

Boer Corné Ansems legt in twee dagen op grond van de gemeente Eersel één hectare voedselbos aan in Meerven, Vesssem.

Bestuurslid René van Tiggelen stelt zich voor

René van Tiggelen is sinds de oprichting in 2016 bestuurslid van de Landcoöperatie “Dal van de Kleine Beerze”.